stilstaan is achteruitgaan? Misschien niet altijd…

Twee weken geleden volgde ik een dansworkshop bij de geweldige Stephan Marchant. Daar experimenteerde ik met allerlei bewegingen. Snel, traag, vloeiend en schokkend. En met stilstaan.

Ik vond het héérlijk om stil te staan. Gewoon, stil in de ruimte en te ervaren hoe het daar, op dat moment, op die plaats was. Iets wat ik van nature quasi nooit doe.

Op 21 december vindt de winterzonnewende plaats, vanaf dan worden de dagen langer en de nachten elke keer ietsje korter.

Ik zou je willen uitnodigen om tot dan elke dag minstens 5 minuutjes stil te staan bij het voorbije jaar.

Hoe is het voor jou geweest? Was je met momenten gelukkig? Verdrietig? Misschien was het een pittige tijd en ben je blij dat het voorbij is. Misschien heb je fijne mensen ontmoet en mooie reizen gemaakt?

Het maakt niet uit. Maar neem even de tijd om de pas op de plaats te maken en achterom te kijken. Neem de tijd, omarm wat is geweest, wat het je gebracht heeft en wat je misschien gemist hebt.

En adem. Adem diep in en uit.

Vanaf 22 december kijken we de toekomst tegemoet, gesteund en verrijkt door alle mooie wijsheid van het voorbije jaar.

Veel groetjes,

Fran – Coach gedreven door verbinding en talenten.

Wil je meer weten over de dans workshops van Stephan Marchant? https://www.move2create.be/workshop

Wil je graag gecoacht worden in het maken van nieuwe stappen in de toekomst? https://groeiinverbinding.be/particulieren/loopbaanbegeleiding-algemene-info/